Retourneren

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij heel jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Als de artikelen voldoen aan een aantal voorwaarden kunt u deze altijd retourneren. Uiteraard betaald de verkopende partij het aankoopbedrag aan u terug. Wij willen graag van uw weten waarom het pakketje retour wordt gestuurd, zodat wij onze kwaliteit altijd kunnen verbeteren. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Neem contact op met onze klantenservice voor het retourformulier. Voeg het retourformulier toe aan het pakketje zodat wij deze kunnen verwerken!

Ruilen
De bestelde artikelen kunnen worden omgeruild voor een ander artikel. Wij raden u aan om uw aankoop retour te sturen. Wanneer het geretourneerde artikel voldoet aan de voorwaarden. Wordt het nieuwe artikel verzonden.

 

Retourvoorwaarden

  • Retourneren kan binnen 14 dagen.
  • Producten dienen in originele staat te zijn en te zijn voorzien van originele labels en etiketten.
  • De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat worden aangeleverd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikerssporen.

Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we jouw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Zorg er altijd voor dat jouw pakketje is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met een Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van jouw retour via brievenbuspost waarbij u geen Track & Trace code krijgt is op eigen risico.

Voor de kosten van de retourzending bent u als klant zelf verantwoordelijk.

Wanneer wij jouw geretourneerde artikel in goede staat hebben ontvangen, nemen wij contact met je op via een bevestigingsmail. De verkopende partij zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 werkdagen terugstorten op uw rekening. Als u na een week van het verzenden van jouw geretourneerde artikel nog geen reactie hebt gekregen, neem dan contact met ons op via info@avenuebags.nl en vermeldt uw ordernummer.